Sunday, September 23, 2012

Naucum beads - nadaljevanje

Še nekaj "Evinih" naucum beadsov, dokončanih in sestavljenih. Zelene in temno modre perle so se mi, kot se mi je najprej zdelo, malo ponesrečile (dodatne bunkice na površini), kar jih pa konec koncev naredi čisto zanimive :).


Friday, September 14, 2012

Naucum beads

En od izdelkov, dokončanih med poletnim dopustom - Naucum beadsi, ki nas jih je spomladi na tečju v Izdelovalnici malih umetnin naučila delati Eva Ehmeier. Srebrni deli so izdelani ročno, s pomočjo Coiling gizmo napravice, iz dveh debelin žice. Moje perle seveda niso tako popolne kot Evine, sem pa zadovoljna s celoto.

Monday, September 10, 2012

Sobotno poročilo - sejem v parku Tabor

No, pa je za mano prvi sejemski dan. Upam, da ni zadnji, pravzaprav zagotovo ni, ker mi je bilo strašno všeč, čeprav je bilo obiskovalcev bore malo. Kljub temu sva s Kitty preživeli imeniten dan v dobri družbi drugih ustvarjalcev in obiskovalcev. Hvala vsem, ki ste naju prišli pozdravit in tudi vsem, ki ste kaj kupili :). Se vidimo na naslednjem sejmu :).
Nekaj foto utrinkov: 
 Takole je zgledal moj razstavni kotiček


In najina skupna miza... seveda sva si jo delili.




Moje tri najljubše obiskovalke (mami, Nina in stara mama)

Mirjana, moja nadomestna prodajalka (poleg Kitty in Nine)

Tudi Kate je prišla pogledat, kako nama gre :)

Pa še pogled na park - kot je videti tudi na sliki, pretirane gneče (žal) ni bilo... pa kdaj drugič :).


Thursday, September 06, 2012

Umetniški sejem v parku Tabor - 9.9.2012


V nedeljo, 9.9.2012, bo na Taboru v ljubljani Umetniški sejem. Najprej se je opogumila in prijavila Kitty in s tem pritegnila ter opogumila še mene. Tudi jaz bom tam s svojimi izdelki!!! Pridite pogledat in malo poklepetat, če imate čas, vas bom zelo vesela - če se že poznamo, vam bom že od daleč mahala :), če se pa še ne, me pa le potrepljajte po rami, ko boste šli mimo moje stojnice. Seveda boste lahko tudi marsikaj lepega kupili!

 

Monday, September 03, 2012

Po dolgem času...

... sem se spet lotila mečkanja polija. Prej je bilo ali prevroče ali pa ni bilo taprave volje - začetek leta, predvsem študij, mi je pobral kar nekaj energije. Saj sem med poletjem sestavila en kup nakita, polija pa poleti, razen ene parkrat, nisem kaj dosti mečkala. Bil je že čas in premamila me je čudovita možnost kombiniranja barv po navodilih Bettine Welker, in sicer njen Pixelated retro blend cane. Ko sem v živo videla še Renatin obesek, mi je bilo jasno, da moram tudi jaz poskusit. Najprej mi sicer res ni bilo čisto jasno, kako je to izvedla, ampak so navodila dovolj jasna, da gre. Še dobro, da imam namešanih kar nekaj barv v različnih odtenkih, drugače se morda tega niti ne bi lotila. Seveda se mi je zdelo, da je 2mm luknjica čisto premajhna, saj sem vendar tudi jaz že kdaj prerezala kakšen šop takih drobnih kačic, pa ni bilo nobenega pametnega rezultata! Pametna postavitev belih in črnih pa naredi ravno pravi učinek, da se drobni vzorci pridejo dovolj do izraza. Te zasvoji, imam v planu še nekaj barvnih kombinacij. Kaj bo iz njih nastalo, pa še ne vem točno, ampak gotovo kaj lepega :). Thanks a million, Bettina!

Upam, da ste lepo preživeli poletje, kjerkoli in kakorkoli že, in nabrali dovolj energije za nove zmage ustvarjalne dosežke!