Monday, September 03, 2012

Po dolgem času...

... sem se spet lotila mečkanja polija. Prej je bilo ali prevroče ali pa ni bilo taprave volje - začetek leta, predvsem študij, mi je pobral kar nekaj energije. Saj sem med poletjem sestavila en kup nakita, polija pa poleti, razen ene parkrat, nisem kaj dosti mečkala. Bil je že čas in premamila me je čudovita možnost kombiniranja barv po navodilih Bettine Welker, in sicer njen Pixelated retro blend cane. Ko sem v živo videla še Renatin obesek, mi je bilo jasno, da moram tudi jaz poskusit. Najprej mi sicer res ni bilo čisto jasno, kako je to izvedla, ampak so navodila dovolj jasna, da gre. Še dobro, da imam namešanih kar nekaj barv v različnih odtenkih, drugače se morda tega niti ne bi lotila. Seveda se mi je zdelo, da je 2mm luknjica čisto premajhna, saj sem vendar tudi jaz že kdaj prerezala kakšen šop takih drobnih kačic, pa ni bilo nobenega pametnega rezultata! Pametna postavitev belih in črnih pa naredi ravno pravi učinek, da se drobni vzorci pridejo dovolj do izraza. Te zasvoji, imam v planu še nekaj barvnih kombinacij. Kaj bo iz njih nastalo, pa še ne vem točno, ampak gotovo kaj lepega :). Thanks a million, Bettina!

Upam, da ste lepo preživeli poletje, kjerkoli in kakorkoli že, in nabrali dovolj energije za nove zmage ustvarjalne dosežke!7 comments:

Renata said...

Noro dobre barvne kombinacije in ne dvomim, da bo nastal krasen nakit. Bettinin tutorial je pravi hit letošnjega poletja :-) ... jesenske barve pa pridejo zdaj na vrsto.

Jana said...

Svetovne barvne kombinacije. Škoda, ker se nakita ne vidi najbolje. :(

Helena said...

Še zdaj ne morem verjeti, da iz tistih ploščic pride tako dobra tekstura. Enkratno in čudovite barve.

Sandra said...

Roberta waaaaaaaaaaaaaw!!!! komaj čakam, da vidim kaj bo iz tehle klobasic nastalo!! :))

PS: končno si se le zbrcala malo, jest na eno brco še čakam :)

Roberta said...

Hvala!
Sandra, a misliš, da bi virtualno brca zalegla? :)

Sandra said...

Hmmm Roberga, kukr se poznam dvomim da bi :)))
Pridem v nedeljo po brco ;)

Roberta said...

Sandra: No dej, pridi... bom takoj dons začela delat počepe, da si mal mišice ojačam - da bo brca bolj zalegla :))