Friday, December 31, 2010

Srečno 2011!

Dober večer. Ali je že dobro jutro?
Roberta me je pooblastila, da napišem današnjo objavo in morda v prihodnosti še kakšno.

Leto se končuje, ali bolje rečeno se poslavlja. Če potegnem črto pod vse te dneve in tedne, bi lahko dejal, da pa vse kar je bilo, kar se je zgodilo, kar bi se lahko še pripetilo, marsikaj nam tudi pobegnilo, pa ....hm. Meni se mi zdi...(ja, tako poje Predin),da je pot, ki sem jo prehodil, bila meni osebno ljuba. Spoznaval sem meni dve ljubi osebi, preživljal veliko časa ob njunem ritmu življenja, se veselil in smejal ob dnevih, obsijanih s soncem sreče....in hitel dohajat vsak pobegli trenutek. Prav fajn mi je in vem, da mi bo v njuni družbi tudi v prihodjem letu fino. Včasih se mi dozdeva, da si vse premalo vzamemo čas za nam ljube osebe,nekako samoumevno nam je, da so tu blizu nas, le pozabimo jim to povedat. Majhne pozornosti pa polepšajo še tako ničen dan. Povedal bi vam le to, da se imejte radi v tem letu in nič manj v naslednjem, in ne pozabite si tega tudi povedati vsake toliko časa. Imejte se OK, kjerkoli in kdorkoli ste že.

Srečno novo leto vsem od celotne trenutno žurerske ekipe!
LP Borut
(in vsi ostali)

4 comments:

Maja said...

Tole je pa lepo! Vesela sem, da ste našli srečo! Čuvajte jo in uživajte vsak trenutek, ki vam je dan!

Vladuška said...

Super sta se to dogovorila, da je zadnja objava od tebe. Lepo napisano, preprosto, ampak resnično. Tudi vam vse dobro in lepo.

flo said...

Z Roberto vama želim veliko lepih trenutkov,še več tistih čisto majhnih ukradenih na trenutke samo za vaju. Naj vama vse dni v letu sije sonce pa ne pozabita podstavljat polen :-) Nina tudi tebi vse dobro v prihajajočem letu

Hali said...

Prekrasen zapis.Vse lepo vsem trem, užijte vsak trenutek!