Tuesday, December 07, 2010

Novoletne voščilnice 1 / Christmas Cards 1

Dobro jutro,
Že spet je minilo toliko časa brez objave... Če bi rekla, da sploh nisem imela časa, bi se gladko zlagala. Je pa res, da ni bilo pravega časa in tudi ne prave volje za ustvarjanje, posledično pa imam potem občutek, da itak nimam o čem pisat. Včasih sem več pisala, kar tako, zaradi pisanja samega, zadnja leta pa sem to opustila in tu objavljam le, kadar naredim kaj takega, kar se mi zdi vredno pokazat. Kar je malce zgrešeno, a ne? Ampak... spisek sklepov za naslednje leto je pri meni že v izdelavi in seveda se bo na njem znašla tudi postavka "blogaj več". :)


Zadnje dva meseca pri nas počasi nastajajo novoletne voščilnice. Počasi zato, ker so dnevi med tednom tako napolnjeni z različnimi obveznostmi, da ne ostane kaj dosti časa, vikendi pa itak minejo, kot bi mignil. Lani sem jih uspela naredit le kakšnih 20, nekaj sem jih celo nekaj kupila. Letos pa sem prej začela, kuhinjska miza je že kar nekaj časa vsa založena z raznoraznim materialom. V nedeljo sta bila na obisku oči in mami in je oči takole malo gledal naokoli, potem pa vpraša: "Hmmm... kje pa jeste?". Dobro vprašanje, ja. Včasih malce odrinemo stvari iz mize in jih nakopičimo na sredino, večinoma pa jemo kar v dnevni sobi na taki manjši mizici. In nam je čisto fino. Sem pa že parkrat pomislila - balkon imam zaseden s fimo maso in perlami in podobnim, zdaj bi pa rabila še eno sobo za papirnato ustvarjanje - in ker se svoji spalnici ravno ne bi odrekla, se sprašujem; kdaj se  v današnjih časih otroci odselijo od doma?? :)

Voščilnice so vseh barv in, kar se mi še posebno dobro zdi, vsaka je drugačna. Za danes nekaj preprostih modrih (pa še ena zelenkasto roza, da ni preveč monotono) :).



Se nadaljuje...


5 comments:

Renata said...

Krasne so! Vsaka drugačna, vsaka posebna, vsaka lepa ... hočemo še!

Alenka said...

Zelo lepe čestitke!Pri nas je tudi kuhinjska miza vedno zasedena, če pospravim, ko se najavijo obiski, mi sin reče: Mami zdej pa zgleda, ko, da si se odselila!:):):)

Hali said...

Iiii kako so luštne s temi napisi.Komaj čakam nadaljevanje!

Janja said...

Super voščilnice so nastale!

Andreja said...

Res je vsaka drugačna. To mi je všeč. Zelo so lepe, vsaka je svoja zgodba.