Friday, March 15, 2013

Uffff....

... prva letošnja objava? Saj ne morem verjet, kam je zginil začetek leta?!! Zaposlena v službi, zaposlena doma s pisanjem diplomske (končno dokončana, juhuhu!), samo še na zagovor se pripravim... zaposlena v presotanku prostega časa z raznoraznimi malenkostmi in občasnim lenarjenjem ter občasnim ustvarjanjem... občasno zaposlena z Izdelovalnico... Nekaj novih stvari je nastalo, čeprav ne dosti, nekaterih nisem supela niti poslikat, tako hitro sem jih oddala... Vseeno se je nabralo dovolj starih in novih stvari za udeležbo na dveh sejmih - prvi bo jutri, v Planet Tušu v Kopru, pod pokroviteljstvom Rayherja, drugi pa FairArt v nedeljo v Konservatoriju za balet in glasbo nasproti Botaničnega vrta v Ljubljani.

Če še ne veste, kje bi preživeli nedeljo, je to odlična priložnost, da pridete malo naokrog, pogledat in poklepetat. Jaz bom tudi tam z Izdelovalnico. Pa še cel kup drugih oblikovalcev; Marjana nam je dala možnost, da se združimo in pokažemo, kaj delamo. Prepričana sem, da bo FairArt zaživel in postal stalnica, kjer bomo ustvarjalci imeli priliko pokazati svoje stvaritve, obiskovalci pa možnost nakupa unikatnih izdelkov ali pa le sprehoda in ogleda stojnic. Vabljeni na ogled!

Zadnje čase sem delala črtaste izdelke... še treniram, nekaj jih je pa izpadlo kar fajn. Recimo tale kompletek, ki sem ga poslala Neni v Srbijo za Osmomarčevski swap na Izdelovalnici.


Ali pa tale vijolična, malce manj izrazito črtasta...


Pa ta:Ostalo pa kdaj drugič. Lep vikend!

3 comments:

Helena said...

Ooo, tole mi je zelo, zelo všeč. Super so črte na posameznih delčkih in enkratno si vse skupaj sestavila v krasen nakit.
Vse dobro in uspešno na sejmih in pri zagovoru diplomske!

Urškin Raj said...

Krasne so te tvoje stvaritve, v živo pa še toliko bolj! Lepo te je bilo spoznati!

Roberta said...

Hvala Helena, tudi tebi vse dobro, kjerkoli in pri čemerkoli že!

Urška, hvala in enako, upam, da se še kje srečamo!