Thursday, August 05, 2010

United Colors of Hokaido Pumpkins - part 2




Pozdravljeni!


Pa smo nazaj. Iz dopusta namreč. Na žalost. Jaz bi še kar ostala... kakšen mesec, dva, tri... mogoče celo tja enkrat do pomladi. Pa se vse lepo enkrat konča, tako se je seveda tudi dopust. Letos še celo par dni prej, kot je bilo planirano; nas je slabo vreme prepričalo, da nam bo poležavanje doma bolj udobno od poležavanja v in pred prikolico. Ker imamo namen tam preživeti letos še par vikendov, kakšnega od njih tudi podaljšanega, se niti nismo kaj dosti obremenjevali s tem, da smo šli 3 dni prej domov. Si pa lahko predstavljam, da cel teden slabega vremena na morju marsikomu lahko pokvari dopust. Upam, da ne spadate mednje!


Zadnjič mi je ostal še en kupček "hokaido" bunkic, nekaj pa sem jih naredila še pred odhodom in sestavila iz njih kar nekaj ogrlic, uhanov in zapestnic. Moderne in starinske, pisane in enobarvne,... tiste s starinskim navdihom so mi najbolj všeč. Seveda je nastalo še par drugih stvari, z drugačnimi bunkicami in kombinacijimi... ki vam jih pokažem kdaj drugič.

Uživajte, kjerkoli že ste!


************************


Hello!


I was asked several times to keep writing posts in English as I used to do until some time ago... sure, no problem! :)

We are back. From our summer vacation. Unfortunately! I would stay on the seaside for a bit longer... a month or two, or even until spring... Everything that's nice has to end sooner or later and so did our vacation. We came home even sooner as planned because of bad weather... we don't mind too much as we are going to spend few more weekends on the coast before winter starts.

Before leaving to vacation I made some more "hokaido" beads and added them to those that were left from the last baking and made several necklaces, earring and bracelets. Contemporary or vintage, colorful or semi color, they work great, in my opinion. I just love them and I specially like the more vintage ones... I made some other things as well with different clay beads I made, but more about that next time.


Enjoy, wherever you are!


6 comments:

DidiArt said...

občudujem tvoje bučkice.. čudovite so... bi me zelo zanimalo kako si jih naredila, bi se dalo kako zmeniti s teboj... prosim prosim... lep pozdravček

Marna said...

Prekrasno!

moi said...

Krasne bučkice so in še boljši izdelki! Vsak zase unikat in vse je tako lepo in enakomerno. To pri tebi vedno znova občudujem.

Dopustovat doma je tudi super, tudi mi smo odrinli 1 dan prej, pa ne zaradi slabega vremena, enostavno smo si zaželeli malo doma ;) Po 3 tednih je kar pasalo ;)

Maja said...

Tako simpatične bučkice, sem jih že zadnjič občudovala. In v koliko slogov si jih uspela sestavit - res impresivno!

McCrafty /Klavdija said...

ne samo bunkice, tudi sestaviš tako dobre kombinacije, da se jih je kar težko nagledat...krasne so!

Nena said...

super bučke...najbolj mi je pa všeč tista zadnja-sivo/roza
ja pa res to kar pravi McCrafty...ti znaš potem tako lepo sestavit v celoto