Wednesday, April 28, 2010

Ne spomnim se nobenega pametnega naslova za tole

Hvala za vse lepe komentarje prejšnji teden, tukaj in preko mejlov. Me veseli, da imam opravičeno odsotnost :). Je pa lepo videti, da še pridete pogledat na moj blog kljub temu, da sem toliko časa "manjkala". Se bom počasi navadila spet prihajati bolj redno. Hvala znanke in neznanke, prijateljice in soustvarjalke.

Počasi se me loteva ustvarjalna zagnanost, čeprav mi stvari ne grejo najbolje... no ja, vsaj ne tako, kot bi jaz hotela. Kar nekaj stvari imam za dokončati, tole ogrlico pa sem sestavila danes:


Renata je zadnjič pokazala, kako se naredi tisti Cutting edge, pa mi preveč ne leži ta tehnika, nisem dovolj natančna. Nekaj koščkov mi je sicer uspelo narediti in mislim, da bo pri tem tudi ostalo. Sem pa iz ostankov pearl mase naredila tele bunkice, kar tako, mimogrede, medtem ko sem igrala Farmville :). Slika ni ravno najboljša - imam namreč nov ful hud fotoaparat Nikon D90 z 18-150 mm objektivom in čeprav ga imam že kar nekaj časa, moram priznati, da še ne znam slikati z njim. Ker slikam iz roke, uporabim fleš, ki malce pokvari barve. Včasih sem čisto prelena, da bi postavljala stativ...



Trenutno moja delovna miza izgleda točno takole:



Prej je bila približno pospravljena, po parih dneh mečkanja fima pa je spet tako, kot mi je pravzaprav najbolj všeč - nametano in nakopičeno, vsega po malem.

Kako pa trenutno zgleda tvoja delovna miza? Se upate pokazat, z linkom do slike v komentarju? :)

Lep teden vsem, kjerkoli že ste!


7 comments:

Hali said...

H ehe he upam pokazat, trenutno je v fazi šekarpospravljeno ( vsaj zame). Bom jutri pofotkala, zdajle se mi ne da do kleti :-) in fanta čakata na, d ajima predam tipkovnico :-)
Huda, huda ogrlica... mi je všeč,ker je tako barvita.Super!

K said...

Jeeeee, hvalahvalahvala, ker si pokazala mizo, Slovon pravi, da je "v redu" - itak je vajen mojih. Pri nas na kuhinjski trenutno kraljuje Sonča, ker so počitnice, sicer je bila pa podobna tvoji delovni pred novim letom , ustvarjalna je pa trenutno "še kar" pospravljena, ker nisem že 14 dni prijela ničesar v roke.

Hali said...

Evo domača naloga opravljena :-)
http://hali.blog.siol.net/2010/04/29/delovna-soba/

Maja said...

"Strawberry fields forever". Ni sicer čist jagodna barva, pa mi je vseno takoj padlo v glavo...
O pospravljanju in stopanju ČEZ material in v materila (po nesreči) pa ne bi...

Renata said...

Kakšno krasno barvo si namešala! Všeč mi je tudi vzdušje na tvoji delovni mizi - to je fantazija za moje oči. Svojega kotička pa žal ne morem pokazat, ker ga nimam. A delam na tem, da nekoč pa morda le bo :-)

Roberta said...

Hali, hvala za slikco... bi te vprašala, če sploh kaj delaš, ker imaš tako lepo vse pospravljeno, pa vem, da kar naprej ustvarjaš :)
K in Maja, mi je v tolažbo, da ni samo moja miza taka. Se pa strinjam z Renato - tudi meni je tako najbolj všeč. Renata, držim pesti, da bo ta "nekoč" kmalu! :)

Dušan said...

mislim vse lepo in prav , samo miza je pa kot bi bomba treščila , bi rekla moja mama :) no sej me nič ne briga , napišem pa lahko ane :))
no drgač pa sedaj kar redno tvoje bloge berem , sej komentiram ne prav rad, za branje sem pa telantiran :)
L.P. čaw bav