Thursday, April 05, 2012

52 pairs of earrings a year / 1-10

Anke Humpert si je zadala cilj, da bo v letošnjem letu naredila 52 parov uhanov. Na Flickru je ustanovila skupilo in pridružilo se ji je že kar precej članov. Vključno z mano. Sicer sem začela z izdelavo šele konec marca, pa moram zato malo pohiteti, da ujamem številko 13. Trenutno jih imam izdelanih 10 in upam, da bom do konca tedna med barvanjem jajc uspela narediti še manjkajoče 3, da bom na tekočem. Dober izziv, ker mi nekako vedno zmanjka volje za izdelavo uhanov. Zdaj bom to popravila in do konca leta jih bo vsaj 52 parov! Tole je mojih prvih 10.

Pa še opomnik: v Slovenijo prihaja Eva Ehmeier, avstrijska poli mojstrica, ki nas bo v sklopu delavnice na Izdelovalnici naučila, kako izdelati imenitne naucum perle. Več o delavnici si lahko preberete tukaj.Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in se naučite veliko novega, kar boste zagotovo lahko s pridom uporabili pri svojem delu.



5 comments:

Andreja said...

En lepši od drugega. Uhanov ni nigdar preveč po mojem mnenju!

Helena said...

Občudujem te, ker si se lotila tega projekta in se že veselim, ker bom vsak teden občudovala nov par uhanov. Ko gledam, kaj vse si naredila, me je zamikalo, da bi uhane tudi začela nositi :) Čudoviti so!

Andreja said...

Čudoviti so vsi po vrsti.

Anonymous said...

Roberta, uhani so hudi. Kar vse bi imela. Komaj čakam nove komade. Samo mi ni jasno, kdaj ti to vse uspe narediti, poleg vseh obveznosti, ki jih imaš in teh ni malo. Priznam, da si dober motivator in takoj ko zaključim svoj "selitveni" projekt, se ponovno vključim v čudoviti svet izdelovanja nakita.

Jana said...

Super ideja!

Čudoviti uhančki. Če bi se morala, bi se kar težko odločila kateri so mi najlepši. Me prav zanima kaj je v delu za prihajajoče tedne. :)