Tuesday, February 21, 2012

Sutton slice - polymer clay

Nekajkrat sem že videla poli izdelke, narejene v tehniki "sutton slice" in najprej mi nikakor ni bilo jasno, kako neki se to naredi. Pa sem se pred par dnevi vendarle lotila poskusiti, kako bi to šlo, in je šlo :). Zaenkrat je nekaj ploščic končanih, uporabila pa sem teksturne plošče Lise Pavelka. Kaj bom z njimi naredila, pa še ne vem. Trenutno niti do svoje delovne mize ne morem, belimo (no, zelenimo) namreč dnevno sobo in posledično so kupi stvari naloženi vse naokrog. Še dan ali dva, pa malo pospravljanja, pa bom spet lahko fimala, po končanem delu pa počivala v lepi zeleni dnevni sobi! :)




3 comments:

Hali said...

Zanimiva tehnika.En in drug vzorec sta fantastična!

Vladuška said...

Tole zgleda že zdaj zelo lepo. Fajn pozelenite in nato uživajte. Tudi sama imam zeleno dnevno sobo in se je nikakor ne morem naveličat :)

tantesherry said...

Dear Roberts Just found your pumkin bead tutoial on pinterest and clicked over to see it. Oh my you did a wonderful job and I'm going to try to make some as sone as I send this. Thank you so much for sharing it with all of us. Your blog looks very entertainging but I must just bookmark it for now because you have made me very excited to try this new to me pumkin bead! thank you again,Sherry