Monday, July 18, 2011

Dopust!

Z Nino čakava Boruta, da pride iz službe in tudi on začne svoj dopust. Čeprav smo že par vikendov preživeli na morju, je bil tale 14-dnevni odklop težko pričakovan. Tudi Nina komaj čaka, da gremo, kljub temu, da se je šele v petek vrnila iz dvoinpoltedenskega morskega tabora. Poležavanje na ležalniku v senčki s knjigo v naročju, iskanje školjk na dnu morja, kakšna kepica sladoleda in sprehod med stojnicami v idiličnem obmorskem mestecu, večerno kartanje, ustvarjanje in celodnevna družba meni najljubših ljudi... kaj če človek lepšega. Ob tem se le sprašujem, zakaj poletje ne traja kakšne pol leta in zakaj nimam kakšnih 100 dni dopusta???

Lepo se imejte, kjerkoli že ste.8 comments:

Sonja said...

Uživajte :)
Bi pa takole dolgo poletje z zmernimi temperaturami in veliiiiko dnevi dopusta jaz tudi imela. Presneto.. kako že gre tista, če si nekaj dovolj močno želiš, celo stvarstvo stremi k temu, da se ti želja uresniči :)

Renata said...

Uživajte s polno paro!!!

Vladuška said...

Ja, to se tudi jaz sprašujem :) Uđivajte na dopustu.

Maja said...

Uživajte!!

Dušan said...

uživajte, ko pridete nazaj pa veš kaj je na vrsti :)

p.s. fotka je pa svetovna

portrait photographer glasgow said...

I am really very Impressed after seen this picture as you presented above. It is very Interesting to see it. I really enjoyed to watch it.

workplace first aid kits said...

I just stumbled onto your beautiful blog, through "Other Peoples art work" blog. your card is absolutely gorgeous.
Your colouring is perfect.
The softness, the beautiful papers and the great flowers are best for attraction in card.

printed pens said...

I saved your blog for my future reference. And I sure to go on this place on this Christmas, I think it will be best place for weekend. Thanks for suggesting.