Wednesday, March 16, 2011

Pašta mašinca / Ko te tvoj moški zares ljubi....

... ti ne nosi vrtnic - ker ve, da imaš raje sončnice.




... ti ne kupuje zlatih prstanov - ker ve, da imaš raje srebrne (in te pokliče iz zlatarne, ves navdušen, da je našel taaaak lep prstan zate, in ko že malce v grozi začneš razmišljati, kako bi mu na najlepši možen način razložila, da si še sama težko izbereš nakit zase, zaradi velikosti prsta, predvsem pa zaradi oblike, ti v mobiju piskne mms sporočilo in v njem je slika prstana v obliki sončka/rože z barvnimi žarki/cvetovi - slika točno takega prstana, kakršnega bi izbrala tudi sama, če bi ga kje videla).


... ti ne kupuje krznenih plaščev - ker ve, da jih itak ne bi nosila; raje ti prinese žametne hlače, ker so se ti tiste stare strgale in jih ne moreš več nosit.


... in ker te posluša, ve, da ne bi imela novega mobitela, čeprav ima tvoj že čisto zguljene tipke, niti novega pomivalnega stroja, čeprav se tisti stari že hudo muči; da pa sanjaš o pašta mašinci na motorček, in mu razlagaš o tem, kako preprosto je to v tujini, kjer se to dobi in kako imenitno bi bilo imeti tako doma, da ne bi bilo treba kar naprej vrteti ročke. In se malo angažira, povpraša par prijateljev, najde enega takega, ki se mu narediti nekaj takega zdi pravi izziv in čez čas, ko že malo pozabiš, da si mu kaj takega sploh kdaj razlagala, te preseneti s takole čudno zadevščino, ki super deluje in ki ima celo nastavljivo hitrost!


Predstavljam vam mojo novo pašta mašinco na motorček. Se mi tako fino zdi, pa... emmm.. priznam... ful sem važna!!! :)
Pa ne se sekirat - če nimate take pašta mašince, še ne pomeni, da vas vaš moški ne ljubi zares - najbrž samo nima prijateljev, ki bi znali narediti tak strojček. In gotovo si niste tega nikdar na glas želele, ko je bil zraven. A ne?




15 comments:

K said...

Verjetno mi sploh in niti slučajno ni treba napisat, da se slinim nad tvojo motorizirano paštamašino? Ker se, častna. (Sicer pa jaz rabim novo na splošno, pustmo motorizirane variante ...)

Kate said...

Važička! :))))) In to s ponosom, v vseh pogledih! :)) Naj živi ljubezen! ;)

Jana said...

Love is in the air.... Lepo, da se moška druščina zbere in naštudira tudi takšne bolj uporabne reči. :):)

In kdaj bomo videli nove izdelke? Jih že pogrešamo. :)

Damjana Ž. said...

Ej, tole pa je res lepa pozornost. Al mamo ene res čudne želje, haha. No mene paštamašina ne potegne, ne avtomatizirana ne ročna :).

Uživaj v novi pridobitvi in ja, kaj nam pokaži novega!

McCrafty /Klavdija said...

Enkratno darilo si dobila in ti ga prav privoščim! in verjamem, da se mašinca že pridno vrti. Tudi moj se je že navadil in sem namesto rož že dobila za darilo štampiljke :))

Renata said...

Wooow, važička :-) Super mašinca! In zdaj, ko si motorizirana, bo poly kar letel ven ... komaj čakam nove kose, da si napasem oči.

Vladuška said...

Bravo za tega tvojega moškega. Izkazal se je v nulo in ti imaš super napravico.

Hali said...

Uuuu kako dobro... krasnega dragega imaš!

flo said...

take Borut je pa še za ponucat :-) zgleda ma ušesa na pravem mestu. Jaz mojemu že nevemkoliko časa namigujem za tečaj gline pa ne sliši NIČ!!!!

Maja said...

Čuvaj svojo srečo, je redka!!

Nena said...

a ne kako je fajn če moški razumejo kaj hočemo. Super za tole tvojo novo pridobitev. a zdaj lahko pričakujemo več objav na temo fimo?? ;)

Roberta said...

Punce, hvala za lepe komentarje! Sem vesela, da ste vesele zame.
Mašinca je fajn, ampak tud sonček sije in pomlad je v zraku :)... no ja, vseeno bom našla tud še kaj časa za ustvarjanje. In ja, seveda bom kaj tudi pokazala.
Vse najboljše vsem na prvi pomladni dan! :)

moi said...

Krasno! Kakšna pozornost in samo dokaz več, da sta ustvarjena drug za drugega.

Borut said...

Ej fulll sem zrastu ob vseh komentarjih;) ampak moja draga si zasluži veliko več kot pa samo take samoumevne inovacije ali bolje povedano take pripomočke pri ustvarjanju z fimom...Hvala vsem za komentarje tudi z moje strani;)

Unknown said...

You are lucky to have a man who listens to you. Your motor looks solid, like it will last you a long time.