Wednesday, March 30, 2011

Nagradna igra - Več kot pet let je minilo....

... od moje prve objave na tem blogu. S številkami obiskov se ne bom hvalila niti jih pravzaprav zares ne gledam prav pogosto, so pa strašno velike in me včasih kar presenetijo, glede na to, da ne objavljam tako pogosto, kot bi si želela in kot bi si mogoče želeli moji bralci. Kar naprej se najde kakšna stvar, ki me zmoti in mi jemlje čas - včasih malo bolj, včasih malo manj. Kakorkoli že, ker sem pred par meseci zamudila pravo obletnico tega bloga, sem se na to spomnila danes, ko iščem izgovore, kaj vse bi delala, namesto da bi se učila za izpit, na katerega moram čez par ur :).

Kljub temu, da imam tako fino mašinco za fimo maso, ki dela kar sama, nisem našla kaj dosti časa, da bi se zares lotila izdelovanja kašnih večjih količin novih barv, klobas, bunkic in podobnega. Sem se pa odločila, da poberem iz škatel z ostanki vse, kar je še uporabnega, in jih počasi porabim. Nastalo je kar precej obsekov za telefon oziroma ključe in odločila sem se, da mojim zvestim obiskovalcem tega bloga podarim 3 od njih.

Kaj moraš storiti? Pravzaprav nič drugega, kot da se vpišeš v komentar in zraven napišeš številko obeska, ki bi ga imel/a najraje. Velja za vse obiskovalce - za tiste, ki ste tu vsakodnevno in tiste, ki ste tu prvič. Če nimaš ustvarjenega profila, vpiši svoje ime in email naslov, na katerega te lahko obvestim v primeru, da bosš izžreban/a. Vpis v komentarje velja do konca tedna, se pravi do nedelje do 23:59. :) Rezultate bom objavila v ponedeljek.

Veliko sreče in hvala vsem, ki me tu obiskujete!

P.S. Še do jutri zvečer poteka nagradna igra na moji strani na Facebooku, kjer prav tako podarjam obeske za ključe (moje hokaido bučke). Pridruži se še tam!

18 comments:

Mil said...

Saj ni tako malo objav. Če sama misliš drugače, se boš pa že kako znašla. So pa te objave bomba - posebno ko je šlo za natančen opis čudežne mašince. Držim pesti za izpit (če že ni prepozno - je pa namen dober).

Mil said...

"moj" obesek je št. 9.

Renata said...

A 5 let je že mimo? Samo vem, da si bila od poznanim domačih ustvarjalk ta prva blogerka in lepo, da še vztrajaš. Ker zvesto firbcam tvoje umetnije, se takoj grebem za št. 1, za rezervo pa št. 13, če me slučajno kdo pri žrebu prehiti :) No, pravzaprav, se ne morem odločit ...

Pa srečno na izpitu!!!

Simona said...

Tukajle pa se grebem. Čestitke za 5-letnico. Obesek, ki se mi je najbolj vsedel v srce pa je številka 4.

Jana said...

Čestitke za obletnico! Rada pokukam na tvoj blog saj se vedno najde nekaj novega,svežega in barvitega. Še vsaj na naslednji 5, a prav? :)
Če bi bo žreb naklonjen se grebem za št.1; 7 ali 13. :)

Srečno na izpitu!!!!

Hali said...

Tvoj blog je bil prvi, ki sme ga prebirala...bloganje mi je bila takrat španska vas :-) Čestitam, rada pokukam k tebi!
Moj favorit: št. 1

Maja said...

Veš. bila si prva Slovenka, ki sem jo "odkrila" na blogosceni, po moje via kakšna francozinja. Bila sem neizmerno presenečena in vesela, takrat sem bila še mnenja, da je bloge bolje obiskovat kot pa kakšnega ustvarjati. Ja, in mislim, da je bil tvoj blog takrat star kakšno leto! Evo: vse najboljše!!

Držim pesti za izpit, podpišem pa se pod 13ko, naj bo srečna!

Nataša said...

Čestitke za tvojo 5 obletnico. Moj naj obesek se skriva pod št. 1.
Držim pesti za izpit:)

Teja said...

Čestitke za obletnico in še velikokrat toliko ti želim.

Vsi obeski so lepi, ampak meni najlepši je tisti, pod številko 13.

Lp. Teya

Damjana Ž. said...

Čestitke za obletnico, kar ne morem verjeti da je že pet let od takrat... Bo že držalo, če tako praviš :)

Vsi obeski so čudoviti, strašno težko bi se odločila, kateri mi je najbolj všeč. Pa morda vseeno, za primer če me res čaka sreča - 10.

Srečno na izpitu (čeprav je zdaj najbrž že mimo)

ne_samo said...

Čestitke za obletnico! Tudi mene preseneča ta podatek o petletnici. Verjemi, da smo veseli vsake tvoje objave, pa če so redke ali pogoste. Moj obesek je številka 1.

Kate said...

Tudi jaz vem zagotovo, da je bil tvoj blog prvi, ki sem ga sploh kdaj (zares) prebrala in pogledala!

Tvoji izdelki so pa tako ali tako fantastični. Zanimivo veš, pri tebi mi je še roza barva všeč :)

Zadovoljna bi bila s katerimkoli, izberem pa št. 14 - tako je podoben enemu koščku v moji škatli :))

K said...

Pet? Po letnicah v arhivu ob strani se mi zdi, da je bolj šest :) Vsekakor čestitke! Za obesek se je pa kar težko odločit. Mogoče št. 13 :)

Andreja said...

Redno te prebiram že kar precej časa in vedno rada vidim kaj si novega ustvarila.
Čestitke za obletnico. Nimam profila in ga niti ne želim imeti. imela pa bi obesek št. 7. Če bom izžrebana, ti sporočim svoj kontaktni naslov, če lahko tako.

Nuša said...

Hej, čestitam za obletnico; bi si pa po svoje želela, da bi bilo več objav, sploh zadnji izdelki iz ekstruderja so meni čista fantazija.
V glavnem, še tako naprej in več objav!
Drugače se pa grebem za eno izmed teh:1, 10, 14:)

Simona R. said...

Dobro jutro.
Jaz te ne spremljam toliko časa,ampak sem pa pogledala vse za nazaj.Upam,da boš mene izžrebala,bi pa imela najraje 10.

Roberta said...

Hvala vsem za komentarje.
Žrebanje bo prav v kratkem... upam, da danes zvečer!

Lep dan vsem skupaj!

Zoran said...

Drugače pa welcome back in hvala da spet kaj pišeš. Itd.