Friday, December 30, 2011

Novoletne voščilnice

Tole zadnje leto je minilo neverjetno hitro. Ob službi, študiju, materinstvu, partnerstvu, gospodinjstvu in vseh ostalih nujnih opravilih sem uspela ustvariti kar nekaj stvari, čeprav še zdaleč ne toliko, kot sem si zadala in kot bi si želela. Pa vendar, v moji delavnici je nastalo kar nekaj lepih izdelkov. Na nekaj od teh sem celo zelo ponosna in so mi resnično všeč. Za veliko izdelkov pa si rečem, kot ponavadi, da bi lahko bilo še malo boljše. To pride na vrsto spet drugo leto - učenje novega, predvsem pa nadgradnja že pridobljenega znanja. To želim tudi vam: da bi se kaj novega naučili in se še izboljšali v tistem, kar že znate.

Tudi voščilnic mi letos ni uspelo izdelati toliko, kot sem želela. Tule jih je nekaj na ogled:


Pa upam, da se na skok v novo leto pripravljajte v miru!

Saturday, December 24, 2011

Vesel božič!

V teh prazničnih dneh vam želim, da bi imeli veliko prostih dni, dobrih piškotov in potic, veselih trenutkov v krogu vaših najdražjih, trenutkov zase in morda kakšen trenutek za ustvarjanje, lepih daril pod smrečico, in nenazadnje, da bi bili deležni veliko ljubezni vseh vrst!




Thursday, December 22, 2011

Izdelovalnica malih umetnin: A ste za še en bombonček?

Post iz Izdelovalnice malih umetnin:
Izdelovalnica malih umetnin: A ste za še en bombonček?:
Pri nas v Izdelovalnici imamo silno rade bombončke - to smo ugotovile po tem prvem uspešno speljanem bombončku, za katerega je nagrado pripravila Kitty. Zdaj bi tudi ostale rade sodelovale pri obdarovanju, sploh ker je čas nadvse primeren za izdelovanje in podeljevanje daril. Odločile smo se, da vam ponudimo še eno možnost, da dobite nekaj lepega. Vsaka od nas, se pravi Kate, Kitty, Renata in Roberta, se bo lotila dela in do nedelje zvečer izdelala en okrasek za novoletno jelko, ki ga boste po koncu praznikov (lahko pa seveda že prej) lahko nosile tudi kot unikaten obesek okrog vratu. 2 obeska bosta namenjena bombončku na blogu, 2 pa bombončku na Facebooku.
Za sodelovanje v igri na blogu napiši komentar tukaj, za sodelovanje na Facebooku pa tukaj. Lahko seveda sodeluješ dvakrat.
Jaz sem pripravila tale obesek za sodelovanje na Facebooku:

Poglejte še na blog Izdelovalnice, kaj so za vas pripravile Kate, Kitty in Renata! Za sodelovanje v žrebu za ta obesek pa komentirajte na naši Facebook strani.
In še kaj popukajte sem; naredila sem dva obeska, eden bo za bombonček na tej strani...

Friday, December 09, 2011

Izdelovalnica: 1. bombonček Izdelovalnice malih umetnin

Izdelovalnica malih umetnin: 1. bombonček Izdelovalnice malih umetnin: Da ne bi do objave naslednje delavnice naše strani samevale, smo se odločile, da vam malo popestrimo in posladkamo življenje v teh predpraz...

Monday, December 05, 2011

Zeleno in baker

V soboto smo v Izdelovalnici uspešno izpeljale prvo delavnico. Pravzaprav zelo uspešno. Presenečena sem bila nad spretnostjo in zavzetostjo udeleženk tečaja in zadovoljna z rezultati. Slike in bolj obsežno poročilo so še v pripravi, sledijo pa prav v kratkem.

Za tačas pa še en jesenski izdelek, čeprav je že skoraj zima, ki je nastal že pred časom pod vtisom prekrasnih beadsov, ki sem jih videla pri Jibby and Juna.