Wednesday, March 30, 2011

Nagradna igra - Več kot pet let je minilo....

... od moje prve objave na tem blogu. S številkami obiskov se ne bom hvalila niti jih pravzaprav zares ne gledam prav pogosto, so pa strašno velike in me včasih kar presenetijo, glede na to, da ne objavljam tako pogosto, kot bi si želela in kot bi si mogoče želeli moji bralci. Kar naprej se najde kakšna stvar, ki me zmoti in mi jemlje čas - včasih malo bolj, včasih malo manj. Kakorkoli že, ker sem pred par meseci zamudila pravo obletnico tega bloga, sem se na to spomnila danes, ko iščem izgovore, kaj vse bi delala, namesto da bi se učila za izpit, na katerega moram čez par ur :).

Kljub temu, da imam tako fino mašinco za fimo maso, ki dela kar sama, nisem našla kaj dosti časa, da bi se zares lotila izdelovanja kašnih večjih količin novih barv, klobas, bunkic in podobnega. Sem se pa odločila, da poberem iz škatel z ostanki vse, kar je še uporabnega, in jih počasi porabim. Nastalo je kar precej obsekov za telefon oziroma ključe in odločila sem se, da mojim zvestim obiskovalcem tega bloga podarim 3 od njih.

Kaj moraš storiti? Pravzaprav nič drugega, kot da se vpišeš v komentar in zraven napišeš številko obeska, ki bi ga imel/a najraje. Velja za vse obiskovalce - za tiste, ki ste tu vsakodnevno in tiste, ki ste tu prvič. Če nimaš ustvarjenega profila, vpiši svoje ime in email naslov, na katerega te lahko obvestim v primeru, da bosš izžreban/a. Vpis v komentarje velja do konca tedna, se pravi do nedelje do 23:59. :) Rezultate bom objavila v ponedeljek.

Veliko sreče in hvala vsem, ki me tu obiskujete!

P.S. Še do jutri zvečer poteka nagradna igra na moji strani na Facebooku, kjer prav tako podarjam obeske za ključe (moje hokaido bučke). Pridruži se še tam!

Wednesday, March 16, 2011

Pašta mašinca / Ko te tvoj moški zares ljubi....

... ti ne nosi vrtnic - ker ve, da imaš raje sončnice.




... ti ne kupuje zlatih prstanov - ker ve, da imaš raje srebrne (in te pokliče iz zlatarne, ves navdušen, da je našel taaaak lep prstan zate, in ko že malce v grozi začneš razmišljati, kako bi mu na najlepši možen način razložila, da si še sama težko izbereš nakit zase, zaradi velikosti prsta, predvsem pa zaradi oblike, ti v mobiju piskne mms sporočilo in v njem je slika prstana v obliki sončka/rože z barvnimi žarki/cvetovi - slika točno takega prstana, kakršnega bi izbrala tudi sama, če bi ga kje videla).


... ti ne kupuje krznenih plaščev - ker ve, da jih itak ne bi nosila; raje ti prinese žametne hlače, ker so se ti tiste stare strgale in jih ne moreš več nosit.


... in ker te posluša, ve, da ne bi imela novega mobitela, čeprav ima tvoj že čisto zguljene tipke, niti novega pomivalnega stroja, čeprav se tisti stari že hudo muči; da pa sanjaš o pašta mašinci na motorček, in mu razlagaš o tem, kako preprosto je to v tujini, kjer se to dobi in kako imenitno bi bilo imeti tako doma, da ne bi bilo treba kar naprej vrteti ročke. In se malo angažira, povpraša par prijateljev, najde enega takega, ki se mu narediti nekaj takega zdi pravi izziv in čez čas, ko že malo pozabiš, da si mu kaj takega sploh kdaj razlagala, te preseneti s takole čudno zadevščino, ki super deluje in ki ima celo nastavljivo hitrost!


Predstavljam vam mojo novo pašta mašinco na motorček. Se mi tako fino zdi, pa... emmm.. priznam... ful sem važna!!! :)
Pa ne se sekirat - če nimate take pašta mašince, še ne pomeni, da vas vaš moški ne ljubi zares - najbrž samo nima prijateljev, ki bi znali narediti tak strojček. In gotovo si niste tega nikdar na glas želele, ko je bil zraven. A ne?