Sunday, August 28, 2005

Slovenski blogi.. še enkrat

No, pa sem prišla do zaključka, da sem prehitro napisala prejšnji post. Premalo pogledala. Preveč na hitro preletela vse skupaj. Ja, jasno mi je, saj niso vsi blogerji vpisani na blog.si. Pregledala cel kup blogov; in kdo bi si mislil, res z zanimanjem prebrala nekatere od njih, se bom še vrnila da preberem, kaj je novega. Mogoče pa vendarle nisem še čisto prestara za tale cyber svet, v katerem se vrtim in po malem obstajam že kar precej let (uhhh, še rima se :)!). Našla sem celo e.dnevnik, ki je točno tisto, kar sem mislila, da ne obstaja. No, ja... včasih malo prehitevam stvari, se bo treba odvadit. Sicer pa, tale e.dnevnik... pohvale vredno, lepa izbira oblik strani. Pa ga vseeno ne bom uporabljala, bom ostala kar tukaj.

Zdaj je pred mano nov izziv - preoblikovati tole stran. Pojma nimam o Html-ju in vsem kar paše zraven. Toliko boljše! Spet nekaj novega za naučit se. Če sem si lahko naredila spletno stran, (ki jo imam, mimogrede, tudi namen spremenit oz. naredit čisto drugače - ko bo čas, seveda;), bom pa tudi tole pogruntala. Včeraj sem si prenesla wordpress na računalnik, sem mislila da bom kaj lahko naredila s tem... pa sem se čisto zgubila. Tipično zame. Sploh ne vem, kaj to je, kako se uporablja, čemu koristi. Potem sem nekako uspela ugotovit, da lahko spremenim vse kar tukajle. Malo sem se igrala, vse pokvarila in komaj spravila nazaj v normalno stanje. Spet tipično zame. Amapk na koncu mi ponavadi uspe. Poudarek je na "ponavadi". Za vsak slučaj, če mi tokrat ne bo. Bom pa poskušala, ko bom imela kaj viška časa. Ki ga ponavadi itak nimam. Preveč ga porabim za čvekanje po telefonu, čvekanje po netu, pisanje mejlov in pisem, branje o življenjih ljudi, ki jih sploh ne poznam... In potem so dnevi kar nekako prekratki, čeprav povprečno spim samo kakšnih 5-6 ur. Ampak tale nedelja je mega... deževna in turobna, ravno primerna za zabijanje časa pred računalnikom. In ustvarjanje. Malo manj primerna za pospravljanje stanovanja, ampak tudi to bo moralo še priti na vrsto. Danes... ali pa mogoče rajši jutri... ehhh, saj bo jutri še en dan. Po možnosti spet deževen in turoben. Smo že navajeni.

1 comment:

Roberta said...

hmmm... razumem... al ne razumem... ja no, sej razumem... al pa tud ne... Total confusion!!! :))) Bo še neki časa trajal, da mi bo jasno :))